Press "Enter" to skip to content

Udvid dit garderobeskab til et helt rum

Mange kvinder kender de famøse walk-in-closets fra amerikanske film, hvor de rige kvinder i New York har et helt rum sat af til deres tøj. Det minder næsten om en lille tøjbutik, hvor man selv kan beslutte hvilket tøj, man vil have på. For mange kvinder er det derfor en stor drøm, at få skiftet garderobeskabet ud med et helt lokale, som er lækkert indrettet, med alt ens tøj på bøjler, hylder og giner. De fleste tænker, at det er umuligt at gøre i en normal lejlighed, men et stigende antal kvinder har besluttet at indrette et ekstra rum i lejligheden, kun til tøjet.

Nogle gange er garderobeskabet ikke stort nok

Hvis ens tøj ender med at fylde hele soveværelset, og knap nok kan være på hylderne, er det måske på tide at man få lavet en større ombygning. Man kan vælge at købe et større garderobeskab, men det vil gå ud over pladsen i soveværelset. Enkelte kvinder har den luksus, at de har et mindre rum, som ikke bliver brugt til noget bestemt. Det kan være et gæsteværelse, eller et lille depotrum, hvor man gemmer diverse sager. Men lidt fantasi og en smule penge, kan man få ryddet op i soveværelset, og lavet sit ekstrarum om til et smart tøjskab.

Du kan også få et større garderobeskab

Ved at udregne hvor meget tøj du har, og hvor meget det vil fylde, kan du skræddersy en løsning, som passer til dit rum og alt dit tøj. Der findes mange tøjsystemer, som monteres på væggen, hvor du selv kan købe hylder, bøjlestænger, skuffer og meget andet. Med lidt planlægning, kan du hurtigt finde netop det system, der passer til dit behov. Har du ikke et ekstra lokale, eller mangler du blot en smule plads, kan du også få et speciallavet garderobeskab.

Køb f.eks. et garderobeskab hos Jesper Holm