Tag det hele lidt ovenfra…

14 april 2020 Pia Nielsen
Tag det hele lidt ovenfra...

Lej en lift, https://do-ma.dk/produkt-kategori/alle-lifte/, til arbejdet i højden. En sikker og stabil måde at få renset taget på, repareret skorstenen eller fældet det høje træ. Du kan leje både som privatperson og til en virksomhed, og der findes forskellige slags.

Lær om de forskellige lift-modeller…

De forskellige typer lifte, som du kan leje, kan i princippet bruges på samme måde – forskellen ligger i hvordan de betjenes, hvilken retning de går op, og om de er på hjul eller stationære. Læs lidt nærmere om de forskellige typer her, så du ved, hvilken type du skal leje til dit næste projekt. 

Selvkørende bom- eller sakselift

En bomlift og en sakselift udmærker sig ved at være selvkørende. Det betyder, at du kan styre liftene derhen, hvor du har brug for dem, og flytte liften, mens den er i luften. Brug de selvkørende lifte på stabilt underlag, hvor du skal løftes vertikalt op. 

Løft varer med klimalift eller teleskoplæsser

Klimalifte eller teleskoplæssere er de lifte, du skal leje, hvis du har tunge varer, der skal løftes vertikalt. Du kan løfte vare pakkede på paller med en model med gaffel foran, eller du kan sætte varerne i den indhegnede lift eller selv blive løftet med. Klimalifte går lodret op, mens teleskoplæssere kan skråne. 

Ræk ind over med en trailerlift

Ligesom en teleskoplæsser kan en trailerlift løfte skråt eller endda horisontalt. En god lift at vælge, hvis du skal ordne noget på et tag med høj ryg. En trailelift er stationær og skal derfor transporteres på en anden maskine eller lastbil, når den skal flyttes. 

Hvad er fordelen ved at leje lifte?

Udover at du ikke selv skal købe og opbevare de store lifte, er der to øvrige fordele ved at leje en lift: Du kan vælge mellem forskellige typer, og du får altid en serviceret lift, hvor alle sikkerhedskrav er opfyldt. 

Flere Nyheder