Spar mange penge med IT outsourcing

Helt nye hosting priser giver en god mulighed for noget mere god dansk IT outsourcing. Førhen har IT outsourcing hovedsageligt kun været for de gigantiske globale virksomheder der ikke ønskede sig sådan en kæmpe teknisk afdeling til sådan at passe på alle deres servere samt computere. Men sådan et nyt firma ude på Nørrebro tager kampen op. For de kan nu tilbyde faktisk at være hele din tekniske afdeling og til landets laveste hosting priser. Men hvordan kan de nu gøre det så meget billigere end alle andre firmaer? Og hvorfor er det godt med IT outsourcing også til mindre virksomheder? Dette tog vi ud for at spørge dem omkring.

Vi møder op ude foran deres helt nye kontorer. Firmaet med de gode hosting priser åbnede for blot 4 måneders tid tilbage, men de er faktisk allerede kendte i næsten hele København. Så vi bliver så vist lidt om af selve En gut ved navn Michael der er ejer af hele dette nye firma. Hele deres kæmpe serverrum og står for alle deres mange kunders IT outsourcing. Ved siden af disse brummende servertårne, er et rum fyldt med alle deres ansatte. Og de arbejder jo både som telefonsælgere samt servicemedarbejdere. Og det står af den grund så for at rette alle forskelle fejl der nu måtte opstå med hele denne IT outsourcing. Ejeren fortæller selv omkring de lave hosting priser på denne måde: ”Vi har faktisk samlet alle vores medarbejdere. I stedet for at have en sælger og supporter samt en uddannet tekniker, så er alle disse ting samlet sammen i en samlet medarbejder. Og således har vi jo hver dag folk parate til sådan at hjælpe kunderne samt løse alle probler for vores gode kunder. Men en anden grund til vores smarte hosting priser er jo også vores fantastiske servere. Vi har selv forbedret dem, så at kunderne jo får alt den vigtige hukommelse, uden sådan at rensten af det går til spilde. Andre virksomheder med nogle højere hosting priser, vil jo også sende folk ud til firmaerne for at hjælpe dem med IT outsourcing. Her der gør vi alle ting via vores telefoner eller bare igennem chat og mails. Dette sparer også en masse tid, samt transport.” forklarer Michael stolt.

Og denne strategi der giver billige hosting priser har skam også hjulpet. Den første måneds tid med dette helt nye firma, der fik de 16 nye kunder der bad om IT outsourcing. ”Det er jo utroligt svingende hvem der beder om IT outsourcing fra os. Tit så er det jo nogle mindre virksomheder, der ikke ønsker lat det tekniske ansvar ved sådan at sikre deres servere samt alle deres computere.. Fælles er jo naturligvis også at de ikke vil betale alt for slemme hosting priser. Og vi er jo blot lykkelige for at stå klar til assistance” Udtaler Han, imens han så pakker sådan en helt ny server ud. Grundet denne voksende efterspørgsmål har virksomheden så haft behov for at udvide hele deres IT outsourcing forretning. Og dette betyder jo også flere nye servere samt også flere ansatte. Michael har 6 nye jobsamtaler senere, omkring nogle nye ansatte. Men han ansætter ikke bare alle. “for det er jo vigtigt at alle mine ansatte også kan klare alle de mange områder ved vores IT outsourcing. Jeg sætter jo høje forventninger til alle mine nye medarbejdere, for at kunne forsikre vores fantastiske hosting priser ikke også får sig sådan et dårligt ry.” Udtaler han, samt peget så mod hans mange ansatte. For de sidder jo alle og enten skriver eller taler med nogle kunder, hvor de fortæller dem omkring IT outsourcing, eller besvarer spørgsmål.

Der er vist ingen tvivl omkring at disse gode hosting priser vil påvirke hele fremtidens IT outsourcing. For der er et kæmpe marked for de små virksomheder der har behov for teknisk assistance men ikke helt har pengene til alle disse dyre hosting priser. Michaels firma får ingen problemer med sådan at få nogle nye kunder.