Skjul ledningerne med et praktisk tv møbel

Når man flytter sammen med sin kæreste er der mange nye beslutninger man skal tage højde for.  Han er jo som mange andre drenge, glad for hans store tv og hans spillemaskiner. Men jeg synes ikke alle maskinerne og ledningerne er specielt pæne at kigge på. Så jeg foreslog at vi kunne købe en slags tv møbel. Enten et tv bord eller måske nogle hylder der bliver sat i væggen som holder fjernsynet oppe. Min kæreste, Søren synes det lød som en god ide. Det var dog svært at blive enige om det rette design.

Special designet tv møbel eller ej

Vi kiggede på en masse tv borde og tv møbler. Både de billige byggemarkeder og de dyre møbelsnedkere. Men der var ikke noget som passede til vores smag og budget. Hvad skulle vi gøre? Søren snakkede om selv at bygge et tv møbel. Det synes jeg nu lød overmodigt. Hvad skulle det laves af? Vidste han overhoved hvordan man gjorde? Men han forsikrede mig om at han godt vidste hvordan man gjorde. Så vi snakkede om hvordan de skulle se ud. Hvilken farve vores tv bord skulle have, og hvordan det skulle fungere. Vi besluttede at lave et tv bord som vores fjernsyn kunne stå på. I bordet skulle der så være skuffer og små skabsrum til hans spillemaskine. Hele bagsiden af tv bordet skulle have en række huller til ledninger så vi kunne gemme ledninger i dette tv møbel. Desuden ville han også lave et tv møbel til at holde nogle dvd-film og en højtaler.

Med det på plads snakkede vi om materialer. Søren fortalte at vi kunne købe skuffet og låger færdige, så vi bare bygge rammen for tv bordet og så skrue skufferne i. Jeg synes det lød som en masse arbejde. Søren forslog at vi købte nogle træplader, som blev skåret til. Jeg synes ikke om at vores tv møbel skulle være i træ, men Søren fortalte at han ville male det bagefter så det ikke lignede træ mere. Jeg var skeptisk med vi blev til sidst enige om designet.

Flot og praktisk tv møbel

Søren købte alt det han skulle bruge. Det blev en længere indkøbsseddel, og jeg var lidt bange for at bruge så mange penge, hvis det ikke blev til noget. Men min kæreste gik i gang med at skære alt træet ud i flere stykker til vores tv bord og vores lille tv møbel. Det virkede faktisk som om han havde styr på det. Alle delene blev nøjagtigt målt op, og skåret helt lige. Efter det så skruede han og limede det hele sammen. Det så overraskende godt ud. Så lavede han bagpladen med alle hullerne til ledningen på vores tv møbel. Imens det blev limet godt sammen, så lavede han vores lille tv møbel til vores film. Søren havde regnet helt rigtig med træet, så der var kun nogle små stykker tilbage når alt var samlet. Herefter så malede han det i en flot sort farve udenpå, og en kraftig orange farve inden i skufferne. Det samme gjorde han med de skuffer vi havde købt. Jeg er virkelig stolt over resultatet, og er glad for vi lavede vores eget tv bord.

http://jesper-holm.dk/sider/tv-moebel/