Press "Enter" to skip to content

Så gode er tryllekunstnere

De 2 country kendisser Jack og Bill, kan nu tilføje tryllekunstnere til deres FLOTTE CV. De anerkendte countrysangere, har nu længe ønsket at gøre et eller andet anderledes. Noget som deres publikum aldrig har set før, og en ting der vil give folk en unik oplevelse. I deres nyeste show så optræder de på skift som tryllekunstnere, imens den modsatte part ligger noget god country musik til stemningen. ”Vi har altid været utrolig imponeret af forskellige tryllekunstnere, og vi har ogs lige siden vi nu var små leget med forskellige former for trylleri”. Udtaler Den stolte Jack der nu har været venner med sin ven Bill lige siden de kun var 5 år gamle. De digtigste countrysangeres første show, hvor at de blander musik med magi har fået rigtig gode anmeldelser. ”Vi er jo ikke helt professionelle tryllekunstnere, men vi nyder virkelig at kunne lave et ny og anderledes show” forklarer En veloplagt Jack. Og publikum er da også vilde med denne specielle stil, som de 2 country stjerne har fundet frem til. ”Det er nytænkende, festligt og ikke mindst virkelig underholdende på en helt speciel facon” siger en lykkelig fan, vi snakkede med.

De 2 dygtige kammerater, tager på turne nu verden rundt med deres nye show. De fleste aftner er faktisk i forvene udsolgt. ”Vi glæder os virkelig meget, til at kunne præsenterer for alle vores mange fans en helt unik side af os selv. Og med vores nye show kommer vi meget tættere på dem, og får en bedre kontakt med publikum. Tryllekunstnere inddrager jo også til alle tider deres tilskuere, i den trylleri som foregår inde på scenen. Det glæder vi os ekstremt meget til” Forklarer Bill med et meget betragteligt smil på hans læbe.

De 2 countrysangere har længe leget med ideen, om at kunne springe helt ud som tryllekunstnere. Men de vidste også at det slet ikke rigtigt ville være muligt for nogle af dem, at kunne ligge countrymusikken på hylden. ”Country musik har fyldt meget i vores liv. Både Bills far og min mor er countrymusikkere. Og vi ville altså tabe en lille del af os selv, hvis nu at vi skulle holde op med at lave og spille musik. Men på samme tid følte vi, at vi gerne ville prøve noget helt andet. Heldigvis så har alle vores fans taget rigtig godt imod os når vi nu også er tryllekunstnere” siger En spændt Jack. Men det var langtfra lige så let for duoens egen familie, sådan at kunne acceptere hvordan at de nu ville springe helt ud som tryllekunstnere. Bills egen far syntes at det faktisk var nedværdigende for country erhvervet, sådan at blande det med gøgl på en scene. ”Country musik er en smuk kærlighedshistorie, der så bliver fortalt til folk gennem musik. Her er der slet ikke plads, til de fjollede ting som tryllekunstnere går og laver” har han udtalt til hele den internationale country forening. Jacks egen mor var faktisk også meget enig med Den kære Bills egen far, og hun kunne altså ikke rigtig se nogen årsag til, at de 2 smarte drenge skulle spilde alt deres country evner, på sådan noget fjollet skidt. Sagde hun sammen med Bills far.

Men duoen besluttede alligevel på trods af deres egne forældres holdning, at jagte drømmen som tryllekunstnere. Og det valg har de heller ikke fortrudt, på noget tidspunkt. ”Vi vil fortsætte med at kunne lave musik, skrive egne tekster og performe. Det er slet ikke på tale, at nogle af os skulle stoppe vores gode karriere indenfor musik. Vi mener bare at det er vigtigt, at man kan udvikle sig som menneske. Og vi er mere end bare country musik og dette vil vi meget gerne vise alle vores loyale fans. Og vi er altså utroligt beærede over denne modtagelse, som vores store nye show indtilvidere har fået.” afslutter Den store stjerne Bill.