Privat rengøring til en billig penge

03 maj 2020 Astrid Pedersen
Privat rengøring til en billig penge

Er der noget bedre end at komme hjem til rene stuer og værelser, et velduftende badeværelse og et skinnende køkken? Denne drøm er desværre en utopi for langt de fleste mennesker, som arbejder fuld tid.

Især børnefamilier har svært ved at skaffe den nødvendige tid til rengøring. Når først indkøb og afhentning af børn efter endt arbejdsdag er overstået, skal der laves og spises mad, leges og hygges, laves lektier og puttes, og måske er der endda fritids aktiviteter der skal passes.

Alt dette inden for de ganske få timer, som er til rådighed når man kommer hjem inden alle er gået i seng. Og i weekenden har man sikkert også mere interessante projekter på bedding end lige nøjagtig rengøring.

Et snavset hjem er et usundt hjem

Desværre er det lige nøjagtig børnefamilierne, som bør gøre sig særligt umage for at holde en vis hygiejne standard i hjemmet. Små børn er særdeles udsatte for at udvikle eksempelvis støv allergi samt diverse luftvejs sygdomme – her under astma.

Når man først har én allergi, er det svært at slippe af med den, og tilsvarende nemt at udvikle andre. Støv og skidt, som samler sig i krogene, udgør de ideelle vækst betingelser for bakterier, svamp og andre mikro organismer, som kan virke sygdoms og allergi fremkaldende. Og tørres dørhåndtag og diverse overfalder ikke af på regelmæssig basis, risikerer man, at disse også bliver sprednings punkt for skadelige virus infektioner, som kan lægge en hel familie ned i ugevis.

Få den bedste rengøringshjælp i dit private hjem

Derfor er det vigtigt, at boligen med jævne mellemrum bliver gjort ren – og at man kommer i bund med rengøringen. Hvis du ikke orker selv at svinge støvsuger og moppe, kan du altid kontakte Det Var Det Min Ven – et dansk rengørings selskab af højeste standard. Du kan læse mere på dvdmv.dk

Flere Nyheder