Press "Enter" to skip to content

Paradisferie i unik natur

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Har du en eventyrer gemt i maven? Drømmer du dig ofte langt væk til fjerne himmelstrøg, hvor nye og spændende oplevelser altid ligger og lurer lige rundt om det næste hjørne? Så er det nu, du bør slå til! Jesper Jesper Hannibal Rejser har nemlig netop nu fantastiske tilbud på helt unikke rejser, der blandt andet går til de billedskønne og eksotiske Galápagos-øer.

Galápagos-øerne er især kendt for deres smukke natur, som kan tage vejret fra selv den mest berejste af os. Øerne er nemlig vulkanske, hvilket har bidraget til, at der er et fantastisk varieret landskab at opleve. Her er både smukke, grønne græsarealer, men også den golde jord tæt omkring vulkanerne, som i sig selv er noget helt særligt at opleve og gør Galápagos til det perfekte sted at besøge for de, der også holder af at opleve naturens vildere sider. Og selvfølgelig bidrager det dybblå vand til følelsen af, at man her befinde sig i et sandt paradis. Også dyrelivet er noget for sig selv, og blandt andet de mange særegne arter af Galapagos’ skildpadder og fuglearter er især berømte for at have spillet en central rolle for Darwin, da han udviklede sin evolutionsteori. Historiens vingesus kan altså også mærkes på en tur til denne anderledes destination.

Jesper Hannibal Rejser tilbyder både rejser til Galapagos i form af cruises og hotelophold. Ønsker man det hele billede af den fantastiske øgruppe, er et cruise oplagt. Her ligges til havn hver dag, og der er masser af muligheder for at udforske og opleve nyt hele ferien igennem – og selvfølgelig også for blot at læne sig tilbage og nyde indkvarteringen på skib af enten luksus-klasse, første klasse eller turistklasse. Med et ophold på Finch Bay Hotel får man en eksklusiv oplevelse, da hotellet er det eneste ved Santa Cruz-stranden og dermed lægger op til maksimal ro og afslapning. Lige meget, hvilken mulighed der tiltaler mest, er en rejse til Galápagos-øerne en garanti for en paradisferie, der er de mest fantastiske drømme værdig.