Mange betragter Nils Villemoes som en komiker

Når man normalt tænker på komikere, tænker man på mennesker der laver satire eller sjove film. De færreste ville tænke på foredrag om ledelse. Men Nils Villemoes har bevist at foredrag ikke skal være kedelige. Selvom han kommer ind på ledelsesstrategi og samfundet, er han på højde med de sjoveste komikere. Det mener en række gæster vi har spurgt, efter et foredrag af Nils Villemoes. Følgende er deres udtalelser om et foredrag, han lavede i sommeren.

”Jeg har været til mange foredrag om ledelser. Andre mener de kan være komikere, men ender med at være kedelige og useriøse. Men Nils Villemoes er på højde med kendte komikere. Han fokuserer blot sit talent på at fortæller nye vinkler på ledelse. Efter 2 timer med sjov underholdning, opdager man pludseligt at man har lært en masse. Jeg vil klar anbefale alle arbejdsgivere at se Nils Villemoes. Han er den perfekte blanding af danske komik, og klog foredragsholder. Se ham så snart I kan.”

Nils Villemoes er en anderledes komiker

”En mand som Nils Villemoes fortjener mere respekt. Med de kendte danske komikere, der fjoller hver fredag i tv, er det skønt med en ægte sjov herre. Han kan få publikum med, og inspirere til at spørge sig selv, om den verden vi lever i. Jeg har lært meget af Nils Villemoes i aften, og glæder mig allerede til at se ham overgå landets komikere igen. Man føler sig hurtigt inspireret til at arbejder på sine lederevner efter et foredrag med ham.”

”Der findes ingen andre komikere som Nils Villemoes. Han har en fantastisk måde at forklare sig på. Jeg har pludselig gjort mange nye tanker om min egen ledelsesform.  Jeg elsker hvordan han kan få mig til at græde af grin, og samtidig lære mig meget. Hvis blot alle foredragsholdere var så underholdende. Desværre findes der ikke nok komikere som Nils Villemoes. Jeg regner allerede med at købe hans bog, og blive klogere på hans tanker omkring den rette ledelse.”

Professor Nils Villemoes fanger sit publikum med komik

”Normalt ser jeg ikke foredrag. Jeg er mere til de kendte komikere, end gamle professorer. Men Nils Villemoes har helt ændret min opfattelse. Med ordspil, og sjove tanker lagde han salen ned, og fik nye grin hele tiden. Det var utroligt at se en sal med arbejdsgivere, der bryder ud i latter. Nils Villemoes ved præcis hvad han laver, og er nogle gange bedre end de kendte komikere. Det er bestemt ikke sidste gang, jeg ser hans foredrag. Hvis bare alle professorer var som Nils Villemoes.”

Med alle disse rosende citater, er det tydeligt at Nils Villemoes har imponeret alle med hans sjove foredrag. Ønsker du også at opleve en af de sjoveste komikere, fortælle om verden med et nyt indblik, er der mulighed for at book et foredrag. Dette foredrag er perfekt, til alle forretningsmænd der ønsker et unikt indblik i det travle samfund vi lever i, med et twist som kun ægte komikere har. Kontakt os allerede nu og få en pris for et underholdende foredrag med Nils Villemoes. Både du og sine ansatte vil nyde dette.

Klik for mere info.