Måske jeg en den bliver maskinsnedker

Går du sådan selv rundt med sådan en drøm omkring en dag at blive maskinsnedker? Så har vi uddannelsen til dig. For du har jo helt sikkert før hen selv nydt sådan at arbejde med træ. At kunne slibe, eller pudse og lakere noget flot træ, der skulle bruges et møbel eller lignende.  Men med vores spændende studie der får du sådan en god chance for at uddanne dig til snedker. Og her har du også mulighed for at styre store maskiner der også laver alt både hurtigere og mere nøjagtigt. Som maskinsnedker vil du jo også kunne lære at skabe netop det samme flotte resultat hver gang. Alle de mange maskiner som vi benytter i selve undervisningen er jo standard for industrien og de vil findes ude på mange arbejdspladser for en snedker. Og du vil jo derfor efter hele denne studie kunne gå lige i gang med at være maskinsnedker hos sådan en fagmand.

Men der er dog også store krav til sådan at være snedker. For det er jo ganske hårdt fysisk arbejde der jo sætter krav til din egen krop. Og du skal kunne stå oprejst hele dagen igennem, og hele tiden være opmærksom på disse store maskiner. Noget af det vigtigste for en maskinsnedker er jo sikkerhed. For der arbejdes jo med nogle store maskiner der jo er meget farlige, hvis de nu ikke benyttes på den rigtig måde. Der kan være farligt sådan at være alt for ligeglad.  Men det er jo ganske vigtigt sådan at kunne holde hovedet helt køligt, og hele tiden være opmærksom på præcis hvad du laver. Samtidig kræver det også sådan en teknisk viden, samt sådan en ganske god evne til rigtig at opmåle nøjagtigt og tænke logisk. Og det er jo disse strenge krav der også gør at mange selv søger om sådan at blive snedker, men kun få der kommer igennem studiet og står helt klar som færdig maskinsnedker.

Til gengæld så er der jo en belønning i den sidste ende. Som maskinsnedker vil du jo kunne arbejde sammen med en række andre fagfolk, omkring at brygge store opgaver. De fleste snedkere arbejder med gulve, solide vindueskarme og store trædøre. Og det arbejde betyder jo også at du vil arbejde godt sammen med nogle gode håndværkere i tilknytning med nogle nye bygninger og store renovationer af bygninger. Og her er det også betydningsfuldt sådan at kunne arbejde nøjagtigt, og tænke hurtigt i pressede situationer. Og det kan ske hvordan at målene på selve deres bygning ikke er ligesom dem du selv har fået . Og i så fald skal du jo hastigt kunne lave om på dine personlig opmålinger, for at få netop dette til rent faktisk at passe. Mange snedkere fejler på evnen til sådan at tænke hastigt og tilpasse sig selv til deres omgivelser. Dette det lærer vi jo netop til dig med uddannelsen som maskinsnedker. Vi tester dig også hele tiden hen over studiet, for at forklarer dig hvorledes nogle store opgaver også kan ændre sig selv med tiden. For du modtager måske sådan en lille opgave omkring sådan at brygge sådan en vinduesramme der skal være 0, 7 m i højden. Men pludselig efter hele 6 timers arbejde så bliver det så rettet til måske 0, 8 m. Og hvad gør man så? Alle disse arbejdsopgaver forbereder dig på hele det rigtige arbejde ved at være snedker. Mange af vores gamle studerende roser os for denne studie, som har gjort deres overgang fra at være studerende til at være maskinsnedker langt lettere. Og man føler jo faktisk un at de faktisk skifter deres arbejdesplads ud men alligevel stadig laver helt det samme. Med sådan et studie som snedker så bliver du jo således udstyret med netop alt såm du bør vide for at gøre kariere som maskinsnedker. Vi kræver meget af vores studerende, men giver mere igen. Så hvis du synes at lige denne uddannelse som snedker lyder interessant skal du jo være meget velkommen til sådan lige at kontakte os, og høre noget yderligere omkring de mange muligheder.