Lad en autoriseret elektriker forestå el arbejdet i dit hjem

10 april 2020 Astrid Pedersen
Lad en autoriseret elektriker forestå el arbejdet i dit hjem

Har du brug for nye el installationer i dit hjem – eventuelt i forbindelse med ombygning eller tilbygning til dit hus? Har du længe ønsket dig at omlægge dine el systemer, således at du får et såkaldt smart home med flere muligheder for kontrol og overblik? Eller skal du blot have oprettet et ekstra strømudtag til enten stikkontakt eller en ny lampe?

Så skal du have fat i en autoriseret elektriker eller el installatør. Alle tre ovenfor stående scenarier repræsenterer nemlig opgaver, som har med de faste el installationer i bygningen at gøre.

Dette betyder, at du ikke selv må løse dem. Faktisk er det et lovkrav, at du overlader dem til en autoriseret elektriker eller el installatør. Du kan nemlig komme til at udrette ubodelig skade på såvel materiel som mennesker, hvis du selv begynder at rode med elektriker arbejde.

En forkert samling kan medføre overgang i systemet, som igen kan føre til kortslutning og livsfarlige elektriske stød, eller brand i de elektriske installationer. En sådan brand spreder sig med lynets hast i ledningerne mellem etager – og du kan således uforvarende sætte andre menneskers liv på spil.

Samtidig er det meget lidt sandsynligt, at din eller ejendommens forsikring vil dække skader forårsaget af dit klamphuggeri. Og således kan det godt blive meget dyrt for dig at spare udgiften til en autoriseret elektriker eller el installatør.

Hvilken autoriseret elektriker eller el installatør i Åbyhøj kan hjælpe mig?

Er du således på jagt efter en dygtig autoriseret elektriker eller el installatør, og skal vedkommende helst residere i Åbyhøj eller nærmeste omegn, kan du med fordel vælge Rosborg. Rosborg er blandt de mest veletablerede elektriker og el installatør forretninger i Århus området, og har mange års erfaring med etablering og reparation af el installationer i private boliger.

Du kan læse mere på Rosborg.dk

Flere Nyheder