Jeg står og mangler en snedker

Går du sådan selv rundt med en stor drøm omkring en dag at bliver en maskinsnedker? Så har vi nemlig uddannelsen der passer til dig. For du har jo helt sikkert før hen selv nydt at arbejde med træ. At kunne slibe, pudse eller male sådan noget smukt træ, der skulle bruges et lille møbel eller måske noget lignende.  Med vores nye spændende uddannelse der får du en unike mulig for at kunne uddanne dig selv til at blive snedker. Her der har du en chance for sådan at kunne styre de store maskiner der også laver alle ting både hurtigere og mere nøjagtigt. Som maskinsnedker vil du derfor kunne lære selv at skabe det samme flotte resultat hver gang. De mange maskiner som vi benytter i selve vores undervisning er industristandard og de vil også findes på de mange forskellige arbejdspladser for sådan en rigtig snedker. Du vil derfor efter hele vores uddannelse kunne gå direkte i gang med sådan at  kunne være maskinsnedker ved en virksomhed.

Men der er nu også nogle krav til sådan at skulle være snedker. For det er hårdt fysisk arbejde der jo sætter nogle krav til hele din egen krop. Du skal jo også kunne stå op faktisk hele dagen, og altid være opmærksom på disse store maskiner. For noget af det allervigtigste for sådan en rigtig maskinsnedker er sikkerhed. Der arbejdes med nogle ganske store maskiner der er ganske farlige, hvis at de nu ikke bruges korrekt. Og det kan være farligt at gå og være lidt for uopmærksom.  Det er ganske vigtigt at holde hovedet helt køligt, og altid være obs på præcis hvad du laver. Samtidig så kræver det også en teknisk kunnen, plus en ganske god evne til rigtig at kunne opmåle nøjagtigt og tænke taktisk. Og det er netop disse hårde krav der også gør at så mange forskellige selv søger om sådan at kunne blive snedker, men kun ganske få kommer igennem uddannelsen og bagefter står helt klar som færdig maskinsnedker.

Herimod er der en belønning i den anden ende. Som maskinsnedker vil du kunne arbejde i fællesskab med sådan en helt række øvrige professionelle, omkring at skulle brygge store projekter. Mange snedkere arbejder med gulve, vinduesrammer og døre. Dette arbejde betyder at du vil arbejde sammen med nogle gode håndværkere i forbindelse med nogle nye nybyggerier og ganske store renoveringsprojekter. Her er det også betydningsfuldt at kunne arbejde nøjagtigt, og tænke hurtigt under stramme situationer. Og det kan ske at målene på selve bygningerne ikke er præcis som dem du har fået oplyst. I så fald så skal du hurtigt kunne ændre på dine personlig mål, for sådan at kunne få det her til at kunne passe perfekt. En del snedkere fejler på evnen til sådan at kunne tænke hurtig og også tilpasse sig selv til deres egne omgivelser. Dette lærer vi netop til dig med hele uddannelsen som maskinsnedker. Og vi afprøver dig hele tiden hen over uddannelsen, for sådan at kunne forklarer dig hvordan nogle opgaver ændre sig selv med tiden. For du modtager måske en opgave omkring at brygge en ramme til et vindue der er 0, 7 meter i højden. Men efter hele 6 timer bliver det rettet til 0, 8 meter. Hvad gør du så? Disse arbejdsopgaver forbereder dig jo på hele det virkelige liv som snedker. Vores gamle studerende skamroser os for vores uddannelse, der virkelig har gjort hele overgangen fra at være elev til maskinsnedker meget nemmere. Man føler faktisk un selv at de skifter arbejdsplads men alligevel stadigvæk laver helt det samme som før. Med en uddannelse som snedker bliver du på den måde udstyret med netop alle de ting såm du bør vide for at kunne gøre kariere som maskinsnedker. Og vi kræver en del af vores studerende, men giver endnu mere tilbage. Så hvis du mener at denne uddannelse som snedker faktisk lyder spændende så skal du alt være velkommen til sådan at tage fat i os, og høre noget yderligere omkring de mange muligheder.