Jagtudstyr til gode priser

Aller første gang undertegnede mødte min søde kærestes store familie, var på deres årlige jagttur. Førnævnte er også aller første episode hvor, undertegnede skulle iføre mig jagttøj samt lære hvordan jeg skulle håndtere jagtudstyr. For en del måneder tilbage tog undertegnede et professionelt jagttegn, men undertegnede havde slet ikke benyttet jagttegnet siden, undertegnede havde blot brugt et jagtvåben i anledning af jagttegnet. Jeg var meget spændt for, hvorledes jagtturen skulle gå, undertegnede glædede mig faktisk. Det skulle viste sig, at det langtfra ville være nemt, at finde det jagttøj, min søde kærestes store familie havde jo en tradition som gik ud på, at deres jagttøj var ens. Jeg havde fået en del kontanter af min søde svigerfamilie så undertegnede kunne købe det absolut korrekte jagttøj, undertegnede havde brugt flere dage i forskellige butikker, som solgte jagtudstyr, det var næsten helt umuligt at fremfinde nøjagtigt den slags jagttøj, hvilket undertegnede var forpligtet til at bruge. I sidste ende valgte undertegnede, at jeg ville lede på internettet, på internettet kom et hav af sider frem på skærmen, der solgte nøjatigt det jagttøj som jeg var forpligtet til at bruge, men hjemmesiderne solgte det blot på nettet, undertegnede ville gerne se jagtudstyret og prøve det inden undertegnede erhvervede jagttøjet.

Min søde kæreste blev i sidste ende nødt til, at telefonere til hans store familie, for at høre hvor de havde købt deres flotte jagttøj. Vi modtog en rutevejledning der bragte os hen til en forrygende forretning, butikken solgte meget forskelligt jagtudstyr, de var rare og vi endte med, at få nøjagtigt det som vi havde ledt  efter. Vi skulle blive 17 mennesker på denne årlige tur, der altid har været en tradition i min søde kærestes store familie. Jagtturen varede en hel weekend, hvor man bor i en skøn bolig inde i den flotte skov, går på jagttur tidligt om formiddagen og spiser det som man havde fanget ved aftenen. Den dag da undertegnede første gang mødte min søde svigerfamilie, stod de alle sammen iført deres jagttøj, undertegnede mødte op i et par jeans samt en hvid t-shirt, med mit jagtudstyr i rygsækken. Jeg troede, at vi alle sammen først skulle klæde om til jagttøj senere på selve dagen, undertegnede følte mig øjeblikkeligt enormt udenfor. Min dejlige mands store familie var søde, folk bød mig pænt velkommen til familien og fik mig hastigt til, at føle mig rart tilpas. Familien viste mig med det samme hvor i hytten undertegnede kunne klæde om, samt puttede mit jagtudstyr helt ind på mit værelse. Alt i hytten var en sand oplevelse alene i sig selv, førnævnte var en gammel hytte, med store bjælker i loftet samt et flot gevir på træ vægge, der var en dejlig stemning i hele rummet og alle i  familien hyggede sig.

Undertegnedes aller første jagttur gik slet ikke så godt, undertegnede snuppede slet ikke noget og det var på trods af, at undertegnede havde fået meget gavnlige instrukser i, hvordan undertegnede ville få mest gavn af at bruge mit jagtudstyr så godt som overhovedet muligt. Der var et helt fantastisk fællesskab iblandt familien, jagttøjet gjorde, at man følte dem som en rigtig gruppe, man kan hastigt kende folk, i mængden af mange andre jægere i skoven. Min kæreste havde helsigvis mere held med hensyn til at kunne bruge sit jagtudstyr i forhold til hvad undertegnede havde haft, min mand snuppede to store kaniner som vi alle sammen fik til aften, sammen med de mange andre flotte dyr, som den resterende del af den skønne familien snuppede. Under aftensmaden skiftede alle kvinderne fra deres jagttøj til en elegant kjole og alle mændende til skjorte samt nydelige bukser. Det har bestemt udgjort en uforglemmelig oplevelse, undertegnede får oven i købet lov til at beholde mit jagtudstyr, undertegnede glæder mig allerede rigtig, meget til vi skal af sted igen.