Hvor store er micro sd kort

Altså det sket jo også at jeg kan lave fejl. Men problemet er jo hvis en fejl også går ud over hele mit job. Jeg arbejder for sådan en ganske kendte netbutik som sælger elektroniske varer. Og min opgave er at pakke samtllige af disse varer så de kan blive sendt af sted til den rette kunde. Det lyder jo måske som et dødkedeligt arbejde, men undertegnede mener nu at det faktisk er ganske spændende. For jeg modtager en ordrekope samt også en mærkat med kundens leveringsadresse. Og så er det faktisk min opgave sådan at kunne finde de bestilte varer samt så pakke dem sikkert ind, samt så sætte kundens mærkat på pakken, så den kan blive sendt af sted med vores post. Og der findes jo alt fra micro sd kort eller compact flash kort, til store fjernsyn samt computere inde på dette varelager. Og hver eneste ordre er forskellige, og skal pakkes ind på en unik måde. Men desværres når at det nu er mange bestillinger så kan der jo opstå fejl. Ligesom min fejl med micro sd kortene samt compact flash kortet.

For 5 måneders tid tilbage havde vi virkelig travlt en dag. For det svinger meget hvor mange bestillinger som vi har på en god dag. Men netop den eftermidag der væltede det ind med ordre. Jeg løb rundt inde på lageret og skaffede varer til alle kunderne. Så dengang jeg så på en køber som havde bestilt 2 micro sd kort, samt en anden der havde bestilt 1 compact flash kort løb jeg jo hen og tog det hele ned på en gang. Og herefter så fandt jeg jo 2 små pakker, og fordelte disse varer. Og det var jo ikke fordi at jeg tænkte så meget over disse 2 kunder, og så snar at undertegnede havde sat en label på de helt rette pakker så blev de jo sendt samtidig med at jeg allerede så efter min næste bestilling. Men 3 dages tid efter så fik vi 2 forskellige opkald fra hver sin kunde. Og den første køber kunne jo ikke helt forstå hvorfor at hun havde fået et yderligere compact flash kort sammen med hendes eget micro sd kort. Og den anden køber havde så fået en helt tom pakke med en regning men faktisk slet intet compact flash kort. Jeg kiggede på bestillingerne og kunne jo så huske hvorledes jeg pakkede de 2 kunder sammen. Og den første køber der havde bestilt 2 micro sd kort havde jo ved en fejl faktisk også fået den anden købers vare.

Det var jo en pinlig affære og jeg måtte ringe ud til begge kunder og undskylde for fejlen. Og vi besluttede at vores kunde der havde bestilt micro sd kortene der havde fået et yderligere compact flash kort, faktisk bare godt kunne beholde det selv. Samt den kunde som ikke havde fået sine varer fik straks en frisk levering, samt et lille gavekort fra os som et plaster på såret. Jeg prøvede også at se lidt positivt på det. For hvis det nu havde været sådan et fjernsyn som var sendt forkert havde det været en anden sag. Men så havde undertegnede nok også opdaget hvis at fjernsynet kom i en forkert pakke. Og man vil jo alle dage lave en fejl eller to, men det er ganske vigtigt at kunne holde hele hovedet koldt. Specielt når at der er mange ordrer samt mange vare. Lykkeligvis var begge disse kundder ganske søde samt de gav os faktisk positive anmeldelser bagefter. Selvom jeg jo havde fejlet med deres pakker. Og selve det jo nok ikke bliver med micro sd kort samt compact flash kort næste gang. Og med dels micro sd kort samt compact flash kort er jo også virkelig små. Jeg havde jo nok tænkt de gemte sig lige under regningen dengang jeg lukkede pakkerne.