Hvor kan jeg købe en brugt gaffel truck?

02 april 2020 Astrid Pedersen
Hvor kan jeg købe en brugt gaffel truck?

Hvis du bestyrer en industri eller produktions hal, eller er ansvarlig for den interne transport og logistik i en terminal eller på et lager, ved du hvor meget det betyder at være i besiddelse af en funktionel vognpark. Det maskinel og de køretøjer, som anvendes i forbindelse med hermed, er af essentiel betydning for det daglige work flow.

Derfor kan man tydeligt mærke hvis eksempelvis en gaffeltruck vælger at stå af. Er man en gaffeltruck nede, er det meget vigtigt, at den bliver erstattet, hvis det ikke skal gå ud over arbejdsgange og produktivitet. Og derfor er et en god idé at have kontakt til en pålidelig leverandør af denne form for erhvervs maskinel.

Find din nye – eller brugte – gaffeltruck hos ProTruck A/S

Blandt de fremmeste forhandlere af gaffeltrucks i Danmark finder du ProTruck A/S. ProTruck A/S er en dansk virksomhed, som har specialiseret sig i at forhandle maskinel og køretøjer til intern transport i industri, logistik, fragt og distributions virksomheder.

Hos ProTruck A/S finder du blandet andet Hyster gaffeltrucks, MOL terminal trækkere, Carer sværlast el-trucks, Utilev diesel, gas og el trucks, Dulevo fejemaskiner og gulvvaskere, JCB sakselifte samt Bulmor sidelæssere og 4-vejs gaffeltrucks.

ProTruck A/S har i særdeleshed specialiseret sig i salg og udlejning af nye og brugte gaffeltrucks fra den danske producent Hyster. Hyster gaffeltrucks er vidt berømte for deres robusthed og stabilitet, og for deres sublime bruger venlighed og styrke. Disse solide gaffeltrucks forhandles både i nye og i brugte versioner. De dygtige medarbejdere hos ProTruck A/S vil altid gøre deres yderste for at finde det rette match til dig. Og der er ingen grund til at købe en ny gaffeltruck, hvis du kan klare dig lige så fint med en brugt én af slagsen.

Du kan finde din perfekte gaffeltruck på protruck.dk

Flere Nyheder