Har du brug for et fristed?

17 december 2019 Annemette Poulsen
Har du brug for et fristed?

Der er i dag flere og flere både børn, unge og voksne, der har svært ved at håndtere alle de ting, som den travle hverdag byder på. Det betyder, at det kan virke stressende at bevæge sig uden for døren, som blot byder på kaos og endnu mere travlhed, stress og masser af jag. Det betyder, at det er svært at få det frirum, som der er behov for i hverdagen, hvorfor der aldrig bliver tid og ro til blandt andet fordybelse og det at give sig hen til sine tanker. Og dermed kan man føle sig begrænset i livet.

 

Find ro i et kristent fællesskab

Er det noget, som du kender til? Så kan det være, at du lige nu er på udkig efter et sted, hvor du kan finde den ro og den stilhed, som der er behov for, således du kan få styr på dit sind og alt det, som det indebærer. Og netop derfor bør du tage et kig på en side som denne; https://www.mikkelsbakke.dk/. Her er det nemlig sikret, at du i et kristent fællesskab får lov til at være dig selv, og du får dermed også rum til at udfolde dig på den måde, som du har lyst til.

 

Træd et skridt tilbage og opbyg fornyet energi

Det kan således være den måde, hvorpå du får lovprist det gode liv, som du lever, selvom du til tider er nødt til at tage en mindre pause fra det. Det er nemlig ingen skam at indrømme, at det til tider er nødvendigt at få ladet op, således der opstår noget fornyet energi og motivation, der kan bruges til at overkomme alle de skønne ting, som livet byder på. Det er nemlig hårdt at være til, og derfor skal man nogle gange træde et skridt tilbage og blot beskue verden med et åbent sind.

Flere Nyheder