Glidecreme gør sex bedre

Glidecreme gør sex bedre

Og lige for at slå noget fast med det samme: Når vi skriver “sex”, så mener vi også den selvtilfredsstillende nydelse, man kan opleve alene, når man masturberer med eller uden remedier, hvor man også kan få tilført lidt ekstra nydelse, når man inddrager glidecreme i legen.

Men hovedsageligt så bliver sex SÅ meget bedre, når man husker at benytte glidecreme. Så længe man husker at benytte den rette glidecreme til de forskellige situationer.

Glidecreme kan, hvis man skulle være i tvivl, være med til at få tingene til at glide meget nemmere, når man dyrker sex.

Der findes forskellige glidecremer, hvilket beror sig på, hvad de er baseret på, og der skal man altid huske at læse den medfølgende indlæggelsesseddel til, hvordan og hvornår man benytter det forskellige glidecreme korrekt, så man får den ultimative følelse ud af benyttelsen.

Hvis man benytter den “forkerte” glidecreme på det ukorrekte tidspunkt, kan det måske medføre uheldige situationer med sig blandt andet og ende med et svinsk resultat, der kan gøre, at man efterfølgende skal gøre en hel del rent.

Glidecreme er som sagt både brugbart for par, polyamorøse mennesker og enlige, der bare nyder deres egen selskab.

Det kan være alt fra, at man vil have den fysiske sexakt i den vaginale indgang til at få det til at glide mere smidigt, men også, hvis man ønsker analt samleje, så er det rigtig, rigtig smart at tage glidecreme i brug, om det så er en mand/kvinde imellem, to mænd imellem eller for den sags skyld to kvinder, der vil lege i enden.

Den anale åbning skal nemlig ofte stimuleres en del, før den er modtagelig for enten fysisk penetrering med et legeme eller med sexlegetøj, og der gør glidecreme agten meget nemmere.

Således er det også smart og behageligt at bruge glidecreme, hvis man bruger sexlegetøj til enlig stimulering enten vaginalt, analt, eller hvis man som mand bruger for eksempel en fleshlight.