FlowerPot – en farverig og ikonisk lampe

03 august 2019 Michelle Løhde
FlowerPot - en farverig og ikonisk lampe

Trænger du til, at der skal ske noget nyt i hjemmet? Måske er det på tide, at der kommer mere farve og liv ind i indretningen? Hvis det er tilfældet, så er en lampe fra den dygtige Verner Panton det perfekte valg – nemlig den populære FlowerPot. 

Lampen blev udviklet tilbage i 60’erne, men man ser den stadig i rigtig mange hjem idag. Det skyldes især, at lampen har et flot og tidsløst design, der passer ind i de fleste hjem. Den består af to halvcirkelformede kugler, og så emmer den af liv, glæde og farver. 

Få et personligt udtryk i hjemmet 

Der er et væld af forskellige farver, du kan vælge imellem, når det kommer til din FlowerPot. Der er derfor rig mulighed få at skabe et personligt udtryk i hjemmet med denne lampe, som du både kan vælge at få som bordlampe eller pendler.

Hos Andlight.dk finder du et stort udvalg af Verner Pantons FlowerPot, så her kan du netop finde den farve, der stemmer overens med din stil og ønsker. Du kan vælge at få lampen i alt fra blå, grøn og grå til gul, hvid, rød og messing. Der er derfor også mulighed for, at du kan få lampen mere afdæmpet farvemæssig, hvis du ønsker det i stedet.

Udover at du kan gøre lampen personlig ved valg af farver, så kan du også gøre det ved valg af materialer. Du kan nemlig vælge at få den i messing/guld/nikkel eller aluminium/stål/metal.

Gå på opdagelse i udvalget

Så hvis du gerne vil have fat i en FlowerPot, så skynd dig at klikke ind på https://andlight.dk/shop/verner-panton-flowerpot-635c1.html, hvor du kan gå på opdagelse i det store udvalg. Her kan du være sikker på, at din designerlampe ikke er et kopi produkt – og at du får den til en skarp pris. 

Flere Nyheder