Find de rette gardiner med hjælp fra din gardinbus på Frederiksberg

27 februar 2020 Astrid Pedersen
Find de rette gardiner med hjælp fra din gardinbus på Frederiksberg

Står du for at skulle have nye gardiner til dit vel indrettede hjem? Så bør du kontakte en fagmand. Der er ingen grund til at spare på gardinerne, hvis du har valgt at dekorere dit hjem med stil og smag. Du risikerer at spilde din tid og dine penge, hvis du først skal måle alle dine vinduer op, ud i en stof butik og handle stof til gardiner, og dernæst selv få dem fremstillet. Det kan nemlig gå galt på så mange måder.

Hvorfor benytte Gardinbus.nu?

Der er mange fordele ved at benytte sig af de services som Gardinbus.nu tilbyder. For det første får du fordelen af at teste materialet til dine nye gardiner i eget hjem. Gardinmanden medbringer stof og materiale prøver, som du kan afprøve i de rum, hvor gardinerne skal hænge.

På den måde kan du få en retvisende fornemmelse for gardinet påvirkning af lyset i rummet – og for hvorvidt materialer passer til stuer og værelsers øvrige decor. Med de rette gardiner kan du underbygge rummets stemning og komplettere den smagfulde indretning. Med de forkerte gardiner opnår du i værste fald det stik modsatte.

For det andet vil de dygtige medarbejdere hos Gardinbus.nu udføre en grundig og præcis opmåling af de vinduer og terrasse eller altan døre, som skal udstyres med gardiner, persienner eller lamel gardiner. Når professionelle fagfolk forestår denne opmåling, kan du være sikker på at den er nøjagtig, og at pasformen på dine nye gardiner bliver ligeså. Du får nemlig for det tredje dine gardiner fremstillet af professionelle syersker på danske systuer, således at du er helt sikker på høj kvalitet i såvel det udførte arbejde som i det anvendte materiale.

Hvad tilbyder Gardinbus.nu?

Hos Gardinbus.nu kan du få fremstillet såvel almindelige gardiner som plissé gardiner, foldegardiner, lamel gardiner, persienner, rullegardiner, eller Copenhagen blinds. Læs mere på gardinbus.nu

Flere Nyheder