Få den rette begravelses hjælp fra den lokale bedemand i Ringsted

06 april 2020 Astrid Pedersen
Få den rette begravelses hjælp fra den lokale bedemand i Ringsted

Et dødsfald i den nærmeste familie er stort set altid efterfulgt af en tilstand af dybt sorg hos de efterlevende. Uanset om dødsfaldet var ventet – måske som følge af længere tids alvorlig sygdom – eller om det kom som et lyn fra en klar himmel, vil man aldrig rigtig være forberedt på sorgen og savnet, som følger i kølvandet derpå.

Som pårørende til en nyligt afdød vil man få behov for ro og eftertanke, og for samvær med de øvrige efterlevende, så man sammen kan mindes den afdøde. Desværre er netop perioden lige efter et dødsfald ofte præget af opgaver, som skal løses relativt hurtigt. Blandt andet skal dødsboet efter den afdøde tømmes, og arv og gæld skal opgøres. Og så er der selvfølgelig en bisættelse, som skal arrangeres.

Lad en bedemand forestå det praktiske arbejde ved forberedelse af bisættelse

Alle disse opgaver er tunge på hver deres måde, og det anbefales, at du får hjælp udefra. På den måde kan du få lettet en del af byrden fra dine skuldre, og bedre komme igennem den svære tid. Din advokat kan assistere med gennemlæsning af diverse dokumenter i forbindelse med opgørelse af arv og gæld, og forestå eventuel oplæsning af testamente. En lokal marskandiser kan bistå med rydning af dødsbo – og så kan du faktisk med fordel gøre brug af din bedemand som hjælper i forbindelse med selve begravelses arrangementet.

Vælger du en lokal bedemand, som arbejder i det område hvor den afdøde havde sin sidste bolig, kan du være sikker på at han eller hu har god kontakt til præsten og kirke kontoret i det sogn hvorfra den afdøde skal bisættes. Bedemanden kan træffe de nødvendige foranstaltninger desangående, og samtidig være behjælpelig med mange andre opgaver i den forbindelse.

Du kan læse mere herom på hvor du også finde den lokale bedemand i Ringsted.

Flere Nyheder