De flotteste trægulve med en gulvafslibning i Randers

24 marts 2020 Astrid Pedersen
De flotteste trægulve med en gulvafslibning i Randers

Er dit gamle trægulv mærket af slitage – og er det ikke just den kønneste og mest dekorative form for patina? Har daglig brug sat sit tydelige præg på træværket i form af grimme slidspor der hvor gulvet hyppigst betrædes, eller grimme skjolder fra spildte væsker? Og er gulvet mat og tørt i overfladen, med en tendens til at danne irriterende splinter?

Så har du sikkert ofte overvejet at lade gulvet udskifte – enten med et nyt trægulv, eller med en gulv belægning, som er knap så krævende når det handler om pleje og vedligehold. Det kan for eksempel være vinyl, klik parket, epoxy, cement, beton eller linoleum.

Men før du skrider til så drastiske mål, bør du overveje, om ikke det ville være en bedre løsning af få foretaget en professionel gulvafslibning med tilhørende efterbehandling. På den måde vil du stadig kunne have glæde af dit trægulv. Og så er en sådan behandling i reglen langt billigere og mere enkel i sin udførelse end en total udskiftning.

Hvem kan udføre en gulvafslibning?

I princippet kan du selv udføre en gulvafslibning ved hjælp af en lejet slibe maskine og materialer du selv indkøber. Det vil dog altid anbefales at du overlader denne opgave til professionelle gulvmænd.

En faglært håndværker har lagt bedre forudsætninger for at opnå et smukt resultat end du selv. For det første har han erfaringen og ekspertisen, for det andet er han i besiddelse af et håndelag og en teknik som sætter ham i stand til at komme rundt om hjørner, ind i kroge, og helt ind langs panelerne med det tunge maskineri. Og for det tredje vil han hurtigt kunne vurdere, præcis hvor meget eller lidt der skal slibes af dit trægulv førend det atter bliver ensartet og skinnende i overfladen.

Du kan booke en aftale om gulvafslibning på https://gulvkanonen.dk/gulvafslibning-randers/ 

Flere Nyheder